Allt det vi delar - bordskalender - Svärdsmyr Peter

Allt_det_vi_delar6
Bordskalendern med omtankar för varje dag!
Betyg: Inte betygsatt ännu
Pris
199,00 kr
Förlag: Marcus Förlag
Beskrivning

Bordskalendern med omtankar för varje dag!

Instagram-fenomenet Peter Svärdsmyr har skapat 366 finurliga, fina och träffande illustrationer för insidan. Allt det vi delar berättar i text och bild att du aldrig är ensam, att det inte är kört och att det är helt okej att gå ut i skogen och skrika av sig ibland.

”Som människor delar vi mycket, mer än vi anar vid första ögonkastet. Vår kropp berättar att vi i grunden är lika varandra: alla har öron, ögon, ben och armar. Jag tror att kroppen också speglar det vi alla har inombords. Någon vill kalla det för själen, en annan säger hjärtat eller kanske anden. Jag brukar säga insidan.

Allt i denna kalender kommer ur tanken att vi delar mycket – på insidan. Jag har skrivit och samlat texter till tröst, uppmuntran, utmaning och eftertanke. Ibland flera rader, vissa dagar bara ett enda ord att begrunda och stanna upp inför. Min önskan är att innehållet ska bli en daglig påminnelse om att du är del i en större berättelse och att vi är många som delar, har delat eller kommer att dela, det du eller jag står i just nu. Du är inte ensam!” – Ur förordet

Peter Svärdsmyr bor i Ödeshög och är tvåbarnspappa, musikkommunikatör och pedagog.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.